Muur(reke)

P1050498Gisteren kwam Benny (een stevige mountainbiker die ook bij de kinesist komt) langs om de laatste aanpassingen aan mijn handbike te maken. Als een echte MacGyver zorgde hij ervoor dat ik een extra rem aan het stuur heb nu. De fiets is er klaar voor, nu ik nog… Ah ja, voor ik het vergeet, de foto in de banner is getiteld basisbehoeftes :p

Muur

Rond tien uur vertrokken Jelle en ik voor de grote test. We gingen proberen om de Muur van Geraardsbergen op te rijden.

P1050501Onderweg kwamen we een franse mobilhome tegen met een aanhangwagen waarin een levensgroot beeld van Jezus stond. Op de bodemplaat lagen allemaal rozenkransen…sommige mensen gaan toch wel ver in de verkondiging van han geloof. 🙂

Aangekomen reden we eerst een opwarmend lusje en dan ging het vanaf de Dender via de asfalt helemaal omhoog, lang en pittig!

We daalden over de kasseien af (wat blijkbaar niet mag), draaiden onderaan en reden terug omhoog. De klim op zich viel mee, maar door de natte ondergrond slipten onze wielen constant door. We zouden doorrijden naar de Bosberg maar ik had mijn GPS vergeten op te laden, en de batterij had het begeven… dus na 11 km al naar huis, het moet niet altijd tot op de limiet zijn…… en het is de laatste week, binnen 7 dagen zit ik op deze moment te zweten op de Col Du Glandon!

De getallekes

afstand 11 km
gem. hartslag 102
gem. snelheid 9.3
max. snelheid 33.5


Reacties

Muur(reke) — 1 reactie

  1. Frank, wij wensen u vanuit zonhoven veel uithoudingsvermogen en succes met uw uitdaging. Ga niet te diep, zodat de rest van het seizoen niet in duigen valt. zullen aan u denken.
    Alice, Marcel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *